Din Indskøbskurv

Din indkøbskurv er tom.

Fødselsdags - tilmelding

Pigefødselsdag

Få hurtigt og nemt rammerne på plads til pigefødselsdagen med en af vores skønne pigetemaer. Her finder du de yndigste temaer til en drøm af en pigefødselsdag. Både til de mindste og til de lidt større piger. Vi har 7 Deluxe Temaer og 7 Basis Temaer. Flere af temaerne findes i begge udgaver. Alle temapakker er ren forkælelse for fødselsdagspigen og gæster. Hos Magiske Minder er vi meget stolte af vores udvalg til jeres pige fødselsdag. Vi har sørget for, at der er et bredt udvalg af produkter der passer til jeres datters fest. Vi har lavet en alderskategorifordeling til jeres datter, så I kan vælge udvalgte produkter til jeres pige fødselsdag.

Deluxe Temaerne kan fås til 8, 16 eller 24 personer og indeholder: en borddekoration, en personlig navneguirlande, temaservietter, tematallerkener, dekorative papirfaner, ensfarvede hatte, gafler, duge, servietter, tallerkener og krus.

Basis Temaerne kan fås til 12 eller 24 personer og indeholder: en borddekoration, en temaguirlande (navn kan tilvælges), temaservietter, tematallerkener, temakrus og et cupcakesæt.

1 vare(r)

Tabel  Liste