Din Indskøbskurv

Din indkøbskurv er tom.

Fødselsdags - tilmelding

Drengefødselsdag

Med en temapakke får du hurtigt og nemt rammerne i orden til drengefødselsdagen. Her finder du ethvert tema til den sejeste drengefødselsdag. Både til de mindste og til de lidt større drenge. Vælg mellem vores Deluxe Temaer og Basis Temaer. Flere af temaerne findes i begge udgaver. Alle temapakker er ren forkælelse for fødselsdagsdreng og gæster. Endelig har man også selv mulighed for at sætte sin helt egen drengefødselsdag sammen under Temaservice kategorien. Når I skal holde en drenge fødselsdag, ved man med sikkerhed der kommer til at være ungdommeligt leg til festen. Vi har derfor købt temaer der kan bidrage til festen. Vi har alt fra pirat temaer, som jeres søn kan lege Johnny Depp, eller hvis han mere er til et fodboldtema, og drømmer om en karriere som Michael Laudrup eller Messi’s kan vi bidrage til drenge fødselsdagen.

Deluxe Temaerne kan fås til 8, 16 eller 24 personer og indeholder: en borddekoration, en personlig navneguirlande, temaservietter, tematallerkener, dekorative papirfaner, ensfarvede hatte, gafler, duge, servietter, tallerkener og krus.

Basis Temaerne kan fås til 12 eller 24 personer og indeholder: en borddekoration, en temaguirlande (navn kan tilvælges), temaservietter, tematallerkener, temakrus og et cupcakesæt.

1 vare(r)

Tabel  Liste