Din Indskøbskurv

Din indkøbskurv er tom.

Fødselsdags - tilmelding

Børnefødselsdage

Skal du holde børnefødselsdag? 

En temapakke gør det nemt for dig, at gøre noget ekstra ud af børnefødselsdagen. Så får man hurtigt og nemt rammen på plads til børnefødselsdagen. Der er både tid og penge at spare ved køb af en pakke, og så får man oven i købet en personlig løsning, så man ikke er i tvivl om, hvem der er dagens centrum. For ikke at nævne de fantastiske billeder man får af dagen til fotoalbummet - i sandhed magiske minder.

Du finder ethvert tema til en uforglemmelig børnefødselsdag. Både til de mindste og til de lidt større børn. Vi har både Deluxe Temaer og Basis Temaer. Flere af temaerne findes i begge udgaver. Alle temapakker er ren fornøjelse for fødselsdagsbarnet og gæster. Når tiden kommer til at jeres dreng og pige skal holde børne fødselsdag er det vigtigt I finder noget et tema der passer til pigens eller drenges ønske. Vi har et bredt udvalg af temaer til jeres fest. I kan klikke under pige fødselsdag eller drenge fødselsdags kategorierne og finde det tema der passer til netop jeres behov. Hvis I ønsker at sammensætte jeres barns børne fødselsdag efter alder kan det gøres under Tema efter Alder kategorien

Deluxe Temaerne kan fås til 8, 16 eller 24 personer og indeholder: en borddekoration, en personlig navneguirlande, temaservietter, tematallerkener, dekorative papirfaner, ensfarvede hatte, gafler, duge, servietter, tallerkener og krus.

Basis Temaerne kan fås til 12 eller 24 personer og indeholder: en borddekoration, en temaguirlande (navn kan tilvælges), temaservietter, tematallerkener, temakrus og et cupcakesæt.